Kat

Om optimaal in te spelen op al uw wensen, heeft Dierenspeciaalzaak Heikens een uitgebalanceerd assortiment voor de kat. Van droog- tot natvoer, bij Heikens bent u op het juiste adres! Zo hebben we onder meer speciaal voedsel voor kittens, senioren, katten die veel buiten lopen en speciaalvoer per ras. Ons assortiment bevat goedkopere soorten voeders, maar ook van topmerken als Royal Canin, Hill’s, Iams, Technical, Whiskas en Sheba. Uiteraard wordt u bij het maken van uw keuze bijgestaan door het advies van ons deskundig personeel.

Voor kattensnacks bent u ook bij ons op het goede adres. Naast voeding heeft Heikens een ruime sortering kattenbenodigdheden in het assortiment. Zo kunt u bij ons terecht voor krabpalen in de meest uiteenlopende maten, kussens, allerhande speelgoed en kattenbakken. In een kattenbak hoort de juiste vulling. Ook daar hebben wij aan gedacht: naast de gewone, klassieke korrels, vindt u bij ons ook houtkorrels, klompvormende korrels, stofvrije en stuifvrije korrels van topmerken als Biokat’s, Catsan, No Problem, Woody Cat, Kiity Friend en huismerk.

Uiteraard hebben wij ook alle toebehoren in huis voor de juiste verzorging van uw kat. We hebben borstels, kammen en vele soorten kattenshampoos om de vacht in optimale conditie te houden.

Tegen vlooien en teken hebben wij ook de nodige middelen. Ons assortiment omvat verschillende sprays, shampoos, banden en pipetten van bekende merken als Exil , Beaphar, Bolfo, Program en Frontline. Naast middelen tegen vlooien heeft Heikens medicijnen en vitaminepreparaten tegen allerhande verschijnselen: van kleine wondjes en blessures tot moeilijkheden met de vacht en eetproblemen. Ook de ontwormingsmiddelen.

Zoals u ziet: voor een goed kattenleven moet u bij Dierenspeciaalzaak Heikens zijn!